O nama

Osnovna djelatnost kojom se bavimo je web i grafički dizajn, odnosno, izrada internet stranica i stavljanje stranica na internet. Nastojimo klijentu pružiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu tako da maksimalno iskoriste potencijale i mogućnosti koje pruža internet. Želimo da svojim odnosom prema klijentima i predanošću poslu, na tržištu budemo prepoznati kao kvalitetan i pouzdan partner. U mogućnosti smo Vam ponuditi formiranje kompletnog vizualnog identiteta za Vašu tvrtku, od logotipa, posjetnica, memoranduma, promotivnih materijala, pa do internetskih stranica. Na taj način osiguravamo usklađenost Vašeg vizualnog identiteta u svim segmentima.

Zašto odabrati nas

Zašto trošiti velik novac na internet stranice kad sve to kod nas možete dobiti po najnižim cijenama u Hrvatskoj. Nudimo vam cjelovito prezentiranje na internetu. Bez sumnje postoje tvrtke koje u većoj mjeri plijene dizajnom i programiranjem i čiji su radovi višestruko nagrađivani, ali su istodobno i vrlo skupi. Mi međutim smatramo da i sa puno manjim sredstvima možete imati kvalitetne i lijepo dizajnirane stranice.

Ukoliko ste se odlučili za izradu internet stranica, redizajn postojećih ili pak želite novi kompletan vizualni identitet, a sredstva su Vam limitirana, pregledajte našu ponudu i kontaktirajte nas s povjerenjem. Nudimo Vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu i, što je u današnje vrijeme iznimno važno, povoljnu.

Naši radovi

Sanjarica - tumačenje snova

HTML, CSS, JavaScript, jQuery

Prirodni Lijekovi

HTML, CSS, JavaScript, jQuery

Vicevi - SMS - Grafiti

HTML, CSS, JavaScript, jQuery

Stari Grad Okić

HTML, CSS, JavaScript